Siirry sisältöön

Tervetuloa Nuottatupaan!

Täältä löydät hyödyllistä tietoa Nuottatuvasta. Toivomme, että viihdytte Trunsössä!

Yhteysalus

Tarkastathan hyvissä ajoin yhteysaluksen aikataulut Finnferries:n sivuilta!

Nuottatupa

Mökki sijaitsee pienen kävelymatkan päässä yhteysaluslaiturilta, polku lähtee viistosti oikealle. Mökin edessä on puinen kyltti, jossa lukee Grannas. Rannassa on maitokärryt tavaroiden kuljettamisen helpottamiseksi. 

Pimeään aikaan varaa mukaan tasku- tai otsalamppu, polkujen varrella ei ole valaistusta.

Ovikoodi 

Mökin ulko-oven oikealla puolella seinässä on avainlokero. Mökin varaaja saa tekstiviestillä lokerokoodin noin 5 vrk ennen varauksen alkua. Avain tulee jättää lokeroon varauksen päätyttyä.

Juomavesi ja ruoka

Mökin vesi on juomakelpoista.

Trunsön saarella ei ole mitään palveluita eikä vakituista asutusta. Kaikki elintarvikkeet on tuotava itse. Huom! Nuottatuvassa on hiiriä/myyriä, halutessanne voitte käyttää hiirenloukkuja. Huomioittehan ruokien säilytyksessä "hiirivaaran".

Liinavaatteet, pyyhkeet

Mökissä ei ole liinavaatteita eikä pyyhkeitä asiakkaille. Ota mukaan myös astiapyyhkeet ja käsipyyhkeet/talouspaperi.

Vesi-WC ja kuivakäymälä

Mökissä on vesi-wc ja ulkona kuivakäymälä. PSS ry:n ympäristöarvojen mukaisesti toivomme, että asiakkaat käyttävät mahdollisuuksien mukaan useimmiten kuivakäymälää, sillä wc-vesille tarkoitettu jätevesitankki täyttyy nopeasti ja sen sisältö kuljetetaan käsiteltäväksi Turkuun. Vesivarat saaristossa ovat rajalliset eli käytättehän vettä järkevästi ja säästeliäästi ja suositte kuivakäymälää.

Turvallisuus

 • Erityistä varovaisuutta ja huomiota pitää kiinnittää, jos teillä on mukana pieniä lapsia. Yläkerran ikkuna on melko matalalla eli muistakaa käyttää ikkunan turvasalpaa.  

 • Jos maasto hyvin kuivaa, takkaa ei saa käyttää kipinävaaran vuoksi.  

Siivous

Mökin käyttö on omatoimista ja edellinen asiakas on siivonnut sen. Näin ollen Nuottatupa on siivottava ennen pois lähtöä seuraavia asiakkaita varten. Syrjäisen sijainnin vuoksi emme voi aina tarkistaa mökkiä vieraiden jälkeen. Jos mökki on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota yhteyttä PSS ry:n toimistolle p. 02 247 5500 tai sähköpostitse info@pssry.fi.

Mökissä on perussiivousaineet ja -välineet.

Tupakointi ei ole sallittua sisätiloissa.

Sauna

Nuottatuvassa on sähkösauna, joka on vapaasti vuokralaisten käytössä. Kiukaan katkaisija on eteisessä sijaitsevassa sähkötaulussa. Saunomisen jälkeen sulje kiukaan virta ja tuuleta sauna hyvin.

Nuottatuvan saunan lämmitysohje:

 1. Paina ylemmästä katkaisijasta sauna päälle. 0-1

 2. Näytöllä vilkkuu neljä pistettä. Mikäli näytössä vilkkuu 2-4 nollaa, paina SET-nappia lyhyesti niin monta kertaa, että näyttöön tulee 4 pistettä.

 3. Paina SET-painiketta pitkään.

 4. Näyttöön tulee ON.

 5. Paina SET-nappia lyhyesti.

 6. Näyttöön tulee nollia - tästä voit asettaa ajan, milloin sauna lähtee päälle. Jos siinä on 0000, niin sauna lähtee päälle, kun tämä ohjeistus on käyty loppuun.

 7. Paina SET-nappia lyhyesti.

 8. Voit säätää ajan, kuinka kauan sauna on päällä.

 9. Paina SET-nappia lyhyesti.

 10. Voit säätää lämpötilan, kuinka kuumaksi sauna lämpiää.

 11. Paina SET nappia lyhyesti.

 12. Ilmoittaa saunassa vallitsevan lämpötilan. Mikäli saunan lämpötila on alempi kuin asetettu arvo, sauna lähtee lämpiämään ja kuuluu kloksahdus.

Rantasauna

Rannassa on myös puulämmitteinen PSS ry:n jäsensauna. Saunan varauskirja löytyy jätehuoltokatoksesta. Saunamaksu on yhdistyksen jäsenille 12 € / tunti, muille 17 € / tunti. Saunamaksut suoritetaan MobilePaylla numeroon 63626. Huomioithan, että merivettä ei saa käyttää löylyvetenä. Käyttäessäsi jäsensaunaa varmistathan, että varaamasi aika ei ylity. Jäsensauna tulee myös siivota käytön jälkeen.

Jätehuolto

PSS ry:n jätepiste sijaitsee rannassa yhteysaluslaiturin ja jäsensaunan välissä. Sekajäteastian lisäksi katoksesta löytyvät erilliset keräysastiat lasi- ja metallijätteelle sekä kompostori. Kiinnitäthän huomiota lajitteluun ja tyhjennäthän kaikki Nuottatuvan jäteastiat lähtiessäsi.

Yleistä

 • Mökin luovutus on lähtöpäivänä noin klo 12, mutta lähtöajassa pyritään joustavuuteen. Useimmiten seuraavat vierailijat saapuvat samalla yhteysaluksella, jolla edelliset lähtevät.

 • Tulenteko on sallittu ainoastaan takkaan. Jos maasto on hyvin kuivaa, takkaa ei saa käyttää kipinävaaran vuoksi.

 • Muista pitää lemmikkisi kytkettynä kiinnipitoaikana.

 • Saarella on runsaasti käärmeitä, joista osa on myrkyllisiä. Etenkin poluilta poistuttaessa suositellaan käytettävän kumisaappaita.

 • Saarella on paljon punkkeja, muista punkkitarkastus!

 • Trunsön rannassa tehdään laituri- ja venevajaremonttia yksityisen henkilön toimesta. Pyydämme varovaisuutta alueella ja pahoittelemme remontista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.  

Tärkeät puhelinnumerot

Yleinen hätänumero: 112

Trunsön saari: 040 905 2551

Pidä Saaristo Siistinä ry: 02 274 5500

PSS ry:n M/S Roope: 0400 372 379

Koordinaatit: 59°52,85’ P, 21°46,30’ I